Закордонний досвід розвитку агроосель - Маналакова Валерія Валеріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти функціонування та розвитку агроосель. Узагальнено особливості організації сільського зеленого туризму в світі та охарактеризовано види підприємницької діяльності агроосель. Проаналізовано міжнародне правове регулювання діяльності суб’єктів зеленого туризму та практику функіонування агроосель в Республіці Польща. Обґрунтовано напрями імплементації закордого досвіду в діяльність вітчизняних агроосель, зокрема: розширення асортименту послуг та впровадження маркетингової стратегії їх просування
Foreign experience in the development of agro-villages
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: агрооселя; послуга; сільський зелений туризм