Культура менеджменту та шляхи її підвищення - Гавриш Анастасія Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні засади концепції і рівнів культури менеджменту. Узагальнено поняття культури менеджменту та її складові. Проаналізовано культуру працівників управління та культури процесу менеджменту в організації. Обґрунтовано заходи з удосконалення процесу формування культури менеджменту у ТОВ «Сігма Софтвеа». Розроблено шляхи вдосконалення культури працівників управління та культури процесу менеджменту у ТОВ «Сігма Софтвеа»
Management Culture and Ways to Improve It
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-кваліфікаційною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: культура менеджменту; культура; культура організації; функції культури; формування культури; складові організаційної культури менеджменту