Вдосконалення іміджу підприємства - Бандура Богдан Романович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Завдання дослідження є аналіз теоретичних положень щодо сутності поняття "імідж", "корпоративний імідж", вивчення складових та факторів, що впливають на формування іміджу закладу вищої освіти; визначення становища ПП "Appexoft" на регіональному ринку програмного забезпечення дослідження внутрішнього та зовнішнього іміджу підприємства; дослідження цільових аудиторій формування іміджу; розроблення напрямів вдосконалення іміджу ПП "Appexoft". Імідж – це емоційне сприйняття образу будь-якого суб’єкта у свідомості цільових аудиторій; імідж є потужним інструментом досягнення цілей суб’єктів у будь-якій сфері, у тому числі у сфері вищої освіти. Цільовими аудиторіями іміджу ПП "Appexoft" є сили зовнішнього середовища прямої дії (замовники послуг, фірми-суміжних галузей, учні, що навчаються на курсах, їх потенційні роботодавці, державні органи управління у сфері комунікаційних технологій, потенційні роботодавці), внутрішні цільові аудиторії (керівництво, персонал, учні). Підприємство є відомим у своїй сфері діяльності в регіоні, що забезпечується достатньо високим рівень якості послуг та іміджем. Найважливішими сильними сторонами іміджу ПП "Appexoft" визначено: високий рівень професіоналізму працівників; надання широкого кола сучасних практичних знань; залучення до освітнього процесу практикуючих фахівців; високий рівень матеріально-технічного забезпечення виробничого та освітнього процесу; невисока вартість навчання.
Improving the image of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо- професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності «Маркетинг». - Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: імідж; корпоративний імідж; імідж підприємства з робробки програмного продукту; напрями покращення іміджу підприємства; фактори впливу на імідж підприємства