Стратегія комерційного підприємства в умовах повоєнного розвитку України, за матеріалами торговельної діяльності ФОП Тюлєнєва Т.С - Голуб Артем Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти стратегії розвитку комерційного підприємства в умовах повоєнного розвитку України. Уточнено поняття, форми та принципи комерційного підприємства та виявлено особливості їх дотримання. Розглянуто стратегії розвитку комерційного підприємства та його інфраструктури. Наведено особливості конкурентних стратегій в торгівлі. Виявлено основні проблеми системного застосування стратегічного планування в торговельній діяльності комерційного підприємства. Здійснено аналіз моделі економічного механізму управління торговельною діяльністю ФОП Тюлєнєва Т.С. та проведено оцінку стратегії розвитку. Уточнено алгоритм розробки конкурентних стратегій для комерційного підприємства. Запропоновано розглядати інноваційне підприємництво як механізм реалізації стратегії комерційного підприємства. Наведено напрями впровадження інтелектуальних ресурсів в цифрове середовище комерційного підприємництва.
Strategy of a commercial enterprise in the conditions of post-war development of Ukraine, based on the materials of the trade activities of FOP Tyuleneva T.S.
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Логістика та менеджмент продажів». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: бізнес-формування; діяльність; ефективність; інновації; інфраструктура; комерційне підприємство; конкуренція; механізм; підприємницька діяльність; планування; продаж; розвиток; стратегія; товар; торгівля; управління