Товарознавче дослідження асортименту та особливості митного оформлення текстильних поштучних виробів - Кушик Іванна Віталіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто товарознавчу характеристику виробів з текстилю, оцінку споживних властивостей, контроль якості текстильних виробів спеціального призначення, їх класифікація та сучасний асортимент за матеріалами Дочірнього підприємства «Сундс Текстиль Україна». Узагальнено основні фактори, які впливають на якість текстильних виробів. В цій роботі викладено технологію виробництва, асортимент продукції, що випускається, наводяться методи оцінювання рівня якості виробів з текстилю, характеристика досліджуваних текстильних матеріалів, а також аналіз результатів дослідження показників споживних властивостей та проаналізовано фактори, які впливають на рівень їх якості. На базі виконаної роботи та її результатів обґрунтовано висновки. Працюючи з матеріалами індустрії виробництва наволочок для матраців, представлені деякі поняття та модні слова, які зазвичай використовуються для брендування виробів, а також матраців.
Commodity research of the assortment and peculiarities of customs clearance of textile single pieces
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза у митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: текстильні матеріали; матраци; чохли; наматрацники; текстильне покриття; екотекстиль; полотно; нанотекстиль