Розробка web-застосунку для адміністрування учасників online-конференцій з використанням фреймворку Django та бібліотеки React - Конанець Іван Степанович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних джерел з 21 посиланнями. Текст кваліфікаційної роботи розташований на 74 сторінках і включає 8 рисунків та 81 приклад з текстами програм. Робота досліджує технологію розробки web-застосунків для адміністрування учасників online-конференцій з використанням фреймворку Django та бібліотеки React. У роботі використано базові мови розробки (Python, JavaScript, HTML, CSS). Серверна частина реалізована з використанням фреймворку Django, що забезпечує інструменти для створення та управління базою даних та API. Клієнтська частина використовує бібліотеку React, забезпечуючи високу продуктивність та гнучкість інтерфейсу. Особлива увага приділена взаємодії між серверною та клієнтською частинами через REST API. Також описано реалізацію функціоналу для реєстрації та аутентифікації користувачів, управління користувачами та ролями, створення та управління конференціями, інтеграцію з системами відеоконференцій.
Development of a web application for administering online conference participants using the Django framework and React library
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: Django; React; web-застосунок; online-конференція; full-stack–розробка; REST API; Python; JavaScript; HTML; CSS