Облік і контроль основних засобів на підприємстві - Штефуряк Брігітта Іллівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У кваліфікаційній роботі проведено дослідження теоретичних основ основних засобів, як об’єктів обліку та контролю на підприємстві. Визначено економічну сутність основних засобів та їх класифікація для потреб обліку та контролю на підприємстві. Розкрито оцінку та визнання основних засобів в обліку на підприємстві. Досліджено організацію та методику обліку руху основних засобів на підприємстві. Розкрито облік витрат на поліпшення основних засобів на підприємстві. Досліджено методику обліку амортизації основних засобів на підприємстві. Розкрито організацію та методика контролю основних засобів на підприємстві. Проведено аналіз стану та динаміки основних засобів на підприємстві.
Accounting and control of fixed assets at the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів, 2022.
Keywords: основні засоби; необоротні активи; засоби праці; звітність; облік; аналіз; аудит; контроль.