Інформаційні технології в туризмі - Маковецька Мар’яна Тарасівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі аналізуються теоретичні аспекти впровадження інформаційних та Інтернет-технологій у діяльність туристичних компаній. Описуються методи просування вебсайтів туристичних агентств. Досліджуються особливості використання новітніх інформаційних технологій в українських туристичних підприємствах. Визначено перспективні напрямки для інтеграції сучасних інформаційних технологій у роботу туристичних компаній.
Information Technologies in Tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: туризм; інформаційні технології; бронювання; просування; Інтернет