Дослідження ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства (на прикладі ТзОВ "Данон") - Савицька Єлизавета Геннадіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуті сучасні механізми активізації зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Досліджено методи дослідження економічної ефективності зовнішньоекономічної діяльності. Представлено аналіз світових тенденцій розвитку молочної галузі. Визначено загальний стан молочної галузі України. Представлена характеристика виробничої діяльності ТзОВ "Данон". Визначена оцінка економічної ефективності зовнішньоторговельних операцій. Обгрунтовані перспективні напрями виходу молочної промисловості України на світовий рівень. Представлена розробка інформаійної стратегії забезпечення збутової політики підприємств в умовах євроінтеграції. Ця робота присвячена удосконалення та активізації механізму зовнішньоекономічної діяльності підприємства.
Study of the effectiveness of the foreign economic activity of the enterprise (on the example of "Danon" LLC)
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “Магістр” за освітньо-професійною програмою Міжнародні економічні відносини зі спеціальності Міжнародні економічні відносини. – Львівський торговельно- економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: зовнішньоекономічна стратегія; підприємства; зовнішньоекономічні операції; міжкультурна взаємодія; стратегічна позиція