Зарубіжний досвід державного регулювання індустрії гостинності в умовах збройних конфліктів - Година Анастасія Юріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Робота присвячена вивченню державного регулювання індустрії гостинності в умовах збройних конфліктів. Вона охоплює теоретичні основи державного регулювання індустрії гостинності, аналізує роль держави в цій сфері та вплив збройних конфліктів на її розвиток. У роботі здійснено оцінку ефективності зарубіжного досвіду та надано рекомендації для України, спрямовані на вдосконалення державного регулювання індустрії гостинності з урахуванням міжнародного досвіду
Foreign experience of state regulation of the hospitality industry in the context of armed conflicts
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». — Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: індустрія гостинності; державне регулювання; збройніий конфлікт; зарубіжний досвід; розвиток індустрії; економіка