Використання розрахункових формул в текстових процесорах - Глава Маркіян-Микола Богданович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Основний зміст роботи викладено на 64 сторінках, містить 4 таблиці і 36 рисунків. Об’єктом дослідження є використання розрахункових формул у текстових процесорах. Предметом дослідження є інструментальні засоби для обчислення розрахункових формул у Word- документа та документах OpenOffice Writer. Метою даної кваліфікаційної роботи є порівняння ефективності роботи з розрахунковими формулами в Word та OpenOffice Writer. В першому розділі проведено дослідження можливостей текстових процесорів, їх порівняння. В другому розділі на прикладі Word 2016 та OpenOffice Writer подається аналіз можливостей обчислення розрахункових формул. В третьому розділі детально на прикладах описана технологія проведення обчислень в Word та OpenOffice Writer
Using calculation formulas in word processors
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: текстові процесори; Word; OpenOffice Writer; обчислення; формула; функція