Проектування та реалізація елементів системи автоматизації фінансового аналізу для підприємства в середовищі 1С: Підприємство - Пришляк Максим Віталійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних і практичних аспектів автоматизації фінансового аналізу діяльності підприємства з використанням інформаційних технологій. У роботі проаналізовано сучасні програмні засоби автоматизації управлінських функцій, визначено вимоги до вибору програмного забезпечення з урахуванням специфіки підприємства та розглянуто методичні підходи до здійснення фінансового аналізу. Практична частина роботи передбачає постановку та реалізацію задачі автоматизації фінансового аналізу в середовищі 1С:Підприємство на прикладі конкретного підприємства. Отримані результати підтверджують доцільність використання автоматизованих систем для підвищення оперативності, точності й аналітичності інформації, необхідної для прийняття обґрунтованих управлінських рішень.
Design and implementation of financial analysis automation system elements for an enterprise in the 1C: Enterprise environment
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: фінансовий аналіз; автоматизація управління; інформаційні системи; 1С:Підприємство; управлінські рішення