Стан сучасної рекреації в туризмі - Осінський Роман Володимирович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У першому розділі кваліфікаційної роботи на тему «Стан сучасної рекреації в туризмі» описано теоретичні основи дослідження туристичної діяльності в період війни, охарактеризовано значення туризму для економіки постраждалого регіону в період війни та наведено методи досліджень туристичної діяльності, які використовуються у процесі дослідження впливу війни на туристичну індустрію. В другому розділі за допомогою статистичних та логічних методів аналізу з використанням інформаційних ресурсів, наукової та спеціалізованої літератури проаналізовано фактори впливу війни на подальший розвиток або занепад туризму в постраждалому регіоні, впливу війни на туристичну індустрію в Україні, який призвів до зменшення кількості міжнародних туристів, які відвідують регіон, і до зниження доходів, отриманих від індустрії туризму, та негативний вплив війни на стан охорони навколишнього середовища і туристично-рекреаційного потенціалу країни. У третьому розділі кваліфікаційної роботи окреслені перспективи та можливості розвитку туристичної діяльності у післявоєнний період, запропоновано можливості застосування нових тенденцій розвитку, впровадження інновацій та перспективи розробки інвестиційних проектів для розвитку туристичної індустрії у післявоєнний період.
The state of modern recreation in tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: туризм; туристична індустрія; вплив війни; воєнний конфлікт; тенденції; інновації; післявоєнний період