Сучасні тенденції розвитку екскурсійного обслуговування в Україні - Задорожний Владислав Віталійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто поняття теоретичних аспектів екскурсійної діяльності у туристичній індустрії. Охарактеризовано передумови формування екскурсійної справи. Розглянуто ролі та завдання екскурсійного обслуговування з урахуванням сучасних ринкових реформувань українського суспільства. Проаналізовано сучасний стан забезпечення розвитку екскурсійного туризму в Україні, а саме правовий аспект. Досліджено екскурсійні ресурси України; Висвітлено проблеми та перспективи розвитку екскурсійної діяльності в Україні
Modern tendencies of development of excursion service in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: екскурсія; тематика екскурсій; екскурсійна справа; гід-екскурсовод; маршрут; туристична послуга