Удосконалення комплексу маркетингу підприємства - Куниця Наталія Петрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо сутності комплексу маркетингу підприємства, його основних складових, завдань та функцій. Проаналізовано основні напрями та особливості формування комплексу маркетингу ресторану. Узагальнено підходи до вдосконалення маркетингової діяльності підприємства загалом. Проаналізовано внутрішнє середовище діяльності підприємства, зокрема його місію та завдання, особливості ведення бізнесу, основні функції маркетингу, які виконує підприємство, складові комплексу маркетингу. Виявлено основні тенденції розвитку ринку ресторанних послуг в Україні та специфіку його розвитку в умовах кризи. На основі анкетного опитування покупців обґрунтовано напрями вдосконалення комплексу маркетингу підприємства. Розроблено рекомендації щодо оптимізації складових комплексу маркетингу підприємства.
Improvement of the enterprise's marketing complex
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою " Маркетинг" зі спеціальності 075 "Маркетинг". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: комплекс маркетингу; маркетингова товарна стратегія; маркетингова стратегія ціни; стратегія розподілу; стратегія комунікацій; ринок ресторанних послуг; споживачі ресторанних послуг