Санаторно-курортні засоби розміщення в Україні - Максимів Ольга Романівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні основи типізації засобів розміщення. Визначено поняття засобів розміщення та прокласифіковано засоби розміщення за функціональним призначенням. Досліджено типи та особливості санаторно-курортних засобів розміщення. Проаналізовано санаторно-курортний комплекс України, структуру та тенденції його розвитку, наявний асортимент санаторно-курортних послуг. За результатами дослідження виокремлено напрями післявоєнного відновлення санаторно-курортних засобів розміщення, в тому числі заходи державної підтримки санаторно-курортного комплексу України
Sanatorium and resort accommodation in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: курорт; санаторій; засоби розміщення; відновлення