Товарознавчі дослідження асортименту і якості свіжих фруктів та особливості їх митного оформлення - Прокудіна Вікторія Олегівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
В даній роботі зроблено огляд ринку свіжих фруктів в Україні та світі. Досліджено інноваційні способи обробки фруктів та овочів з метою поліпшення їх збереженості. Зібрані та узагальнені матеріали, які висвітлюють новітні технології забезпечення товарної якості свіжих фруктів при зберіганні. Вивчено асортимент насіннячкових фруктів, що реалізуються у роздрібній торгівельній мережі м. Львова. Визначено якість яблук, що реалізуються у роздрібній торговельній мережі. Досліджено зміни маси та хімічного складу насіннячкових фруктів під час зберігання. Представлено особливості митного оформлення свіжих фруктів.
Commodity research of the range and quality of fresh fruits and features of their customs clearance
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: свіжі фрукти; насіннячкові фрукти; яблука; зміна маси; хімічний склад; митне оформлення