Розробка системи автоматизованого тестування знань з використанням REACT та FIREBASE - Ливч Даніель-Анатолій Михайлович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці веб-застосунку для автоматизованого тестування знань з використанням React та Firebase. Метою є створення зручної системи проходження тестів із можливістю автоматичного оцінювання результатів та керування користувачами. React використано для побудови інтерфейсу, а Firebase — для аутентифікації, зберігання даних у Firestore та хостингу. Система забезпечує: реєстрацію та авторизацію користувачів, створення, проходження й оцінювання тестів,перегляд результатів і статистики. У роботі висвітлено процес проєктування, реалізації та переваги застосування хмарних технологій у сфері освіти.
Development of an automated knowledge testing system using REACT and FIREBASE
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: веб-застосунок; автоматизоване тестування; React; Firebase; електронне навчання