Експортно-імпортна діяльність підприємства: оцінка стану та напрями розвитку - Скрипніченко Владислав Вікторович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
В роботі розглянуто загальну характеристику та визначено основні методи операцій з експорту й імпорту товарів, а також досліджено чинники впливу та аналіз експортно- імпортної діяльності підприємств. Узагальнено теоретико-практичний аспект управління експортно-імпортною діяльністю підприємства Проаналізовано стан експортно-імпортних операцій підприємства ПП «ТОМ-АК» та оцінено ефективність зовнішньоторговельної діяльності в цілому. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення управління експортно – імпортною діяльністю. Розроблено альтернативні варіанти управління експортно - імпортною діяльністю та запропоновано концептуальну основу симптоматичної діагностики експортно-імпортної діяльності підприємства.
Export-import activity of the enterprise: assessment of the state and directions of development
Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» за освітньо-професійною програмою «Міжнародна економіка зі спеціальності 051 Економіка. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: експорт; імпорт; управління; підприємства; чинники впливу; ефективність; зовнішньоекономічна діяльність; симптоматична діагностика; експортно-імпортна діяльність