Розробка web-сайту для ювелірного салону - Губанова Олена Олегівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці, проєктуванню та втіленню веб-сайту для ювелірного салону, що спеціалізується на виготовленні прикрас на індивідуальне замовлення. Об'єктом дослідження виступає повний цикл створення веб-ресурсу: від аналізу ринку та цільової аудиторії до проєктування структури сайту, бази даних та реалізації функціоналу. Значна увага приділена побудові інформаційної моделі, застосуванню сучасних технологій HTML, CSS, JavaScript, а також використанню MySQL для організації збереження даних. Окремо розглянуто аспекти дизайну інтерфейсу, зручності користування та технічного SEO для поліпшення видимості сайту у пошукових системах/ Обсяг роботи: - Кількість сторінок:67. - Кількість рисунків: 60. - Кількість таблиць: 1. - Кількість додатків: 5. - Кількість джерел: 25.
Website development for a jewelry store
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: веб-сайт; ювелірний салон; індивідуальне замовлення; розробка сайту; HTML/CSS/JavaScript; база даних