Сучасні технології просування послуг - Сітка Аліна Андріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто сучасні технології просування послуг. Досліджено історичний контекст розвитку маркетингових технологій та їхнє впровадження в різні галузі бізнесу. Охарактеризовано загальні тенденції ринку просування послуг у контексті цифрової трансформації та розвитку інтернет-технологій. Проаналізовано використання сучасних інструментів, таких як соціальні мережі, контент-маркетинг, пошукова оптимізація (SEO), електронна пошта та платформи для управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM). Визначено перспективи розвитку технологій просування послуг з урахуванням інноваційних підходів, таких як штучний інтелект, машинне навчання, персоналізація та використання великих даних. Підтримка інноваційних рішень, зосередження на якості послуг та адаптація до нових ринкових умов можуть суттєво підвищити ефективність маркетингових стратегій та конкурентоспроможність підприємств на глобальному ринку
Modern technologies of promotion of services
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: просування послуг; соціальні мережі; маркетинг