Товарознавча характеристика споживних властивостей, асортименту та дослідження якості сирокопчених і сиров'ялених ковбас - Усік Дмитро Валерійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто сучасні напрями поліпшення споживних властивостей сирокопчених і сиров'ялених ковбасних виробів. Проаналізовано досягнення сучасних вчених щодо проблем безпечності та способів збереження якості копчених ковбас. Досліджено сучасний ринок ковбасних виробів в Україні. Проаналізовано асортимент сирокопчених і сиров'ялених ковбасних виробів, які реалізуються у роздрібній торговельній мережі м. Львова. Здійснено дослідження якості сирокопчених ковбас різних виробників. Проведено моніторинг видів упаковки для копчених ковбасних виробів.
Commodity characterization of consumer properties, assortment and quality research of raw smoked and raw dried sausages
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та комерційна діяльність» зі спеціальності «Підприємництво та торгівля». — Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: сирокопчені ковбаси; сиров'ялені ковбаси; споживні властивості; харчова цінність; асортимент; якість; безпечність; упаковка