Дослідження практик переміщення об'єктів через митний кордон України - Тимусь Ростислав Володимирович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У кваліфікаційній роботі роботі розглянуті теоретичні аспекти практики переміщення об’єктів через митний кордон у контексті економічної безпеки на митній території України. Розглянуто питання: митні послуги в системі державних послуг в сфері підприємницької діяльності при переміщенні об'єктів через митний кордон України; якість надання митних послуг та можливі напрямки підвищення їх ефективності; оцінювання результатів та ефективності контрольно-наглядової діяльності митних органів при переміщенні об'єктів через митний кордон України.
Study of the practices of moving objects across the customs border of Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою Товарознавство та комерційна діяльність зі спеціальності 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: митний кордон; митна процедура; митна технологія; митні послуги; митне декларування; митний контроль; сервісна митниця; критерії оцінювання; цифрова трансформація; цифровізація