Впровадження інноваційних методів івент-менеджменту в закладі ресторанного господарства - Романишин Станіслав Євгенович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти івент-менеджменту в ресторанному господарстві. Визначено сутність і значення івент-менеджменту, проведено класифікацію форматів заходів, їх цілей та цільової аудиторії. Розглянуто сучасні тенденції та інноваційні методи організації подій, які сприяють підвищенню ефективності ресторанного бізнесу. Проаналізовано діяльність обраного закладу ресторанного господарства в контексті організації подій, оцінено практику проведення заходів та участі у подієвому маркетингу, а також визначено ефективність застосованих методів івент-менеджменту. Запропоновано напрями вдосконалення івент-менеджменту на основі інноваційних підходів, зокрема розроблено модель проведення заходів із використанням цифрових технологій, креативних форматів та емоційного дизайну подій. Проведено оцінку впливу оновленого підходу на привабливість закладу та його фінансові показники.
Implementation of Innovative Event Management Methods in a Restaurant Establishment
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-рестораннасправа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”.
Keywords: івент-менеджмент; ресторанний бізнес; інновації; цифрові технології