Система управління потребами особистості у процесі мотивування працівників підприємства - Філімонов Олександр Сергійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі оглянуто теоретичні засади створення та розвитку системи управління потребами особистості у процесі мотивування працівників. Проаналізовано результати виробничо-господарської діяльності ТОВ «Вітіс Груп». Визначено особливості та оцінено ефективність системи управління потребами особистості у процесі мотивування працівників підприємства. Визначено шляхи удосконалення системи управління потребами особистості у процесі мотивування працівників підприємства «Вітіс Груп».
The system of managing personal needs in the process of motivating employees of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: система управління; потреби; працівники; мотивування; особистість; розвиток