Проблеми сталого розвитку туризму в Україні - Ціпивко Анна Василівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглядаються проблеми сталого розвитку туристичної галузі в Україні. Визначено сутність сталого розвитку туризму, вивчено світовий досвід сталого розвитку туризму та можливості його застосування в Україні. Проведено аналіз сталого розвитку індустрії туризму в Україні. Визначено пріоритети та напрями сталого розвитку індустрії туризму в Україні.
Problems of Sustainable Tourism Development in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: туризм; сталість; сталий туризм; сталий розвиток туризму; екотуризм