Проектування та розробка веб-сервісу для публікації студентських наукових праць - Попович Богдан Георгійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню підходів до створення та підтримки веб-сайту навчального закладу з реалізацією веб-сервісу супроводу наукових студентських робіт. У роботі розглянуто функціональні можливості сучасних освітніх веб-ресурсів, методичні та педагогічні аспекти їх розробки, а також проаналізовано інструменти і технології, доцільні для створення «живого» та корисного навчального сайту. Запропоновано концепцію інтеграції веб-сервісу супроводу студентської наукової діяльності в загальну структуру сайту навчального закладу та обґрунтовано використання доступних і безкоштовних програмних рішень для її реалізації.
Design and development of a web service for publishing student research papers
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: веб-сайт навчального закладу; веб-сервіс; освітні технології; студентські наукові роботи; інформаційні системи