Розвиток глобальної мережі KFC: стратегії та особливості адаптації бізнесу на міжнародних ринках - Тарабас Анастасія Степанівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота висвітлює теоретичні аспекти розвитку глобальних мереж ресторанного бізнесу, їх класифікацію та основні стратегії глобалізації у ресторанному бізнесі. Розглянуто історію розвитку KFC, вихід на міжнародні ринки та особливості адаптації продуктів KFC до місцевих культурних і смакових традицій. Зроблено аналіз ринку фаст-фуду в Україні та роль KFC у його розвитку. Запропоновано стратегії подальшого розвитку KFC в Україні з урахуванням глобальних тенденцій. За результатами проведеного в роботі дослідження зроблено висновки щодо особливостей адаптації бізнесу глобальної мережі KFC на міжнародних ринках та визначено перспективи розвитку KFC на ринку України
Development of the KFC global network: strategies and features of business adaptation in international markets.
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: глобальна мережа KFC; ринок фаст-фуду; стратегії розвитку KFC