Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні - Медвідь Ольга Юріївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Практична цінність кваліфікаційної роботи полягає в тому, що розроблені методи аналізу, розрахунки та рекомендації можуть бути використані підприємствами та організаціями, що займаються гастрономічним туризмом. Це означає, що впровадження запропонованої методики оцінки потенціалу розвитку гастрономічного туризму в розрізі адміністративних районів Львівської області стимулюватиме ефективний розвиток гастрономічного туризму по всій території України. Кваліфікаційна робота містить практичні рекомендації щодо популяризації пріоритетних напрямів та запровадження інноваційних тенденцій для розвитку гастрономічного туризму України. Це дозволить розширити можливості індустрії туризму та забезпечити комфортний та безпечний відпочинок для всіх категорій населення.
State and prospects of the development of gastronomic tourism in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: гастрономічний туризм; інноваційний розвиток; чинники; інновації; індустрія туризму