Екологічний туризм в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку - Готь Христина Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглядаються екологічні аспекти сучасного розвитку туризму, екологічний туризм як чинник сталого розвитку природоохоронних територій, принципи, функції та завдання екологічного туризму. Досліджено стан та головні проблеми розвитку екологічного туризму в Україні. Окреслено перспективи розвитку екологічного туризму в Україні, зокрема, напрями вдосконалення державної політики розвитку екологічного туризму.
Ecological Tourism in Ukraine: Current State and Development Prospects
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: туризм; екотуризм; екологічний туризм; природоохоронні території