Облік, контроль і оподаткування операцій з надання іт-послуг - Кушнір Анжеліка Сергіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто економічну суть операцій з надання послуг в сучасних умовах господарювання; визначено місце обліку та контролю операцій з надання послуг у системі управління підприємством; розглянуто оподаткування операцій з надання ІТ-послуг; вивчено документальне оформлення операцій з надання ІТ-послуг; зʼясовано порядок обліку витрат; розглянуто облік доходів та результатів діяльності з надання ІТ-послуг; розглянуто організацію внутрішнього контролю за операціями з надання ІТпослуг; вивчено мтодику внутрішнього контролю операцій з надання ІТпослуг; розкрито питання узагальнення результатів контролю та їх використання в управлінні підприємством.
Accounting, control and taxation of IT services
Дипломна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою ступеня магістра зі спеціальності облік і оподаткування. – Львівський торговельноекономічний університет. Львів. 2022.
Keywords: оподаткування; облік ІТ-операцій; контроль; рещультат діяльності