Стан зеленого туризму на Львівщині - Петровська Роксолана Богданівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі присвячено висвітлено сутність та класифікацію сільського (зеленого) туризму, а також вимоги до організації сільського туризму. Охарактеризовано світовий досвід організації та визначені причини появи сільського туризму в світі. Здійснений аналіз сучасного стану та особливостей розвитку сільського (зеленого) туризму в Україні, досліджено інформаційні технології в українському сільському (зеленому) туризмі, розроблено ряд майстер-класів та впроваджено перелік різноманітних послуг, а також здійснено їх оцінювання ефективності та перспективи розвитку сільського (зеленого) туризму в Україні, дані пропозиції щодо нових видів зеленого туризму
State of green tourism in Lviv Oblast
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: туризм; сільський туризм; зелений туризм; агротуризм; інформаційні технологій