The Impact of Modern Information Technologies on the Activities of Tourism Enterprises - Zhylkin Vitaliy Bogdanovych (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У магістерській роботі досліджено вплив сучасних інформаційних технологій на діяльність туристичних підприємств в умовах цифрової трансформації економіки. Розкрито теоретичні аспекти використання інформаційних технологій у сфері туризму, охарактеризовано основні види цифрових інструментів та сучасні тренди їх застосування, зокрема штучний інтелект, Big Data, мобільні додатки, системи бронювання, CRM- та PMS-системи. Проаналізовано практичні аспекти впровадження інформаційних технологій у діяльність туристичних підприємств України, визначено їх вплив на маркетингову стратегію, якість сервісу, системи управління та конкурентоспроможність. Обґрунтовано рекомендації щодо підвищення ефективності функціонування туристичних підприємств засобами інформаційних технологій
Вплив сучасних інформаційних технологій на діяльність туристичних підприємств
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: інформаційні технології; туристичні підприємства; цифровізація; штучний інтелект; Big Data; CRM-системи; конкурентоспроможність; туристичний ринок