Бізнес-планування в системі менеджменту організації - Василович Каріна Іванівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуто суть бізнес-планування в управлінні організацією та процес підготовки до нього. Наведено загальну організаційно-економічну характеристику ТзОВ. Проаналізовано передумови бізнес-планування на підприємстві. Розроблено основні елементи бізнес-плану для ТзОВ «ЛК Юкрейн Груп». Наведено рекомендації для удосконалення процесу бізнес-планування на підприємстві.
Business planning in the management system of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: управління; бізнес-планування; бізнес-план; стратегічне планування; розвиток; трудовий колектив; персонал; продуктивність; агропромислова діяльність; сільськогосподарська техніка