Розробка застосунку для управління логістичними процесами експедиторів - Андрєєв Кирил Сергійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку з 18 використаних джерел. Основний зміст викладено на 56 сторінках і містить 9 рисунків, 7 таблиць та 3 додатки. Об’єктом дослідження є логістичні процеси в експедиторській діяльності. Предметом дослідження є методи автоматизації управління логістичними заявками та побудова інформаційної системи для обліку, підбору транспорту й моніторингу перевезень. Метою кваліфікаційної роботи є розробка веб-додатку, що дозволяє автоматизувати ключові процеси в роботі експедиторської компанії: реєстрацію заявок, підбір транспорту, контроль логістичного маршруту, ведення обліку та візуалізацію даних. У першому розділі роботи описано предметну область та визначено проблематику автоматизації експедиторської діяльності. У другому розділі охарактеризовано існуючі рішення, запропоновано архітектуру та обґрунтовано вибір технологічного стеку. У третьому розділі безпосередньо описано процес реалізації інформаційної системи, зокрема проєктування бази даних, розробку бекенду та фронтенду, візуалізацію перевезень на мапі та подальші можливості розвитку системи
Development of an application for managing logistics processes of freight forwarders
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: логістичні процеси; експедиторська діяльність; веб-додаток; автоматизація; інформаційна система; Django REST Framework; React.js; база даних; управління перевезеннями