Управління організаційним розвитком підприємства - Генцар Мирослав Іванович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі визначено теоретичні основи організації процесу управління розвитком на підприємстві. Визначено етапи процесу управління розвитком та описано чинники, що їх характеризують. Визначено ключові чинники розвитку підприємства. Визначено зміст процесу та механізм управління розвитком підприємства. Зроблено оцінку рівня потенціалу ТОВ ВМ “Капітал Груп”. Охарактеризовано напрями розвитку досліджуваного товариства. Описано процес управління розвитком у товаристві та чинники, що на нього впливають. Названо учасників процесу управління розвитком. Охарактеризовано чинники підвищення рівня потенціалу підприємства. Наведено пропозиції щодо ефективного управління розвитком у товаристві. Наведено рекомендації щодо формування команди як важливого чинника управління розвитком. Визначено напрями формування особистості керівника як важливого елемента в системі управління розвитком
Management of organizational development of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: розвиток; управління розвитком; зміни; чинники розвитку; управління змінами