Розробка серверної частини web застосунку для інтернет-магазину - Абрагамович Максим Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Актуальність бекенд-технологій полягає не лише у їхній сучасності, але й у їхній здатності до постійного розвитку і пристосування до нових вимог та технологій. Розробники продовжують вдосконалювати інструменти та розширювати можливості бекенд-систем, щоб забезпечити оптимальну роботу веб-додатків і задовольнити потреби користувачів у цифровій епохі. Об’єкт дослідження кваліфікаційної роботи – бекенд-технології для розробки веб-сайтів онлайнової торгівлі. Предмет дослідження – методи та засоби розробки веб-сайтів онлайнової торгівлі (інтернет-магазину). Мета роботи – розробити та впровадити бекенд-сервіс на базі фреймворку Django та СКБД PostgreSQL для оптимізації функціонування інтернет-магазину, забезпечити швидку, надійну та безпечну обробку запитів, інтеграцію з іншими системами та зручний інтерфейс адміністрування. Практичне значення даної кваліфікаційної роботи полягає в можливості використання після відповідного доопрацювання розробленої серверної частини веб-застосунку для практичних цілей. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Загальна кількість сторінок – 64 (без урахування додатків).
Development of the server part of a web application for an online store
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: бекенд-технології; веб-розробка; інтернет-магазин; Django; PostgreSQL