Товарознавча характеристика споживних властивостей, асортименту та дослідження якості чаю і чайних напоїв - Криса Роман Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У роботі вивчено споживні властивості, харчову та біологічну цінність чаю та чайних напоїв. Досліджено тенденції розширення асортименту та поліпшення споживних властивостей чайних напоїв на основі лікарсько-технічної сировини, способи фальсифікації чаю і методи їх виявлення. Проаналізовано ринок чаю і чайних напоїв в Україні. Вивчено асортимент чаю і чайних напоїв, які реалізуються у роздрібній торговельній мережі м. Львова. Подано товарознавчу характеристику асортименту чаю і чайним напоям. Досліджено якість чаю різних торгових марок.
Product characteristic of consumer properties, assortment and quality research of tea and tea drinks
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та комерційна діяльність» зі спеціальності «Підприємництво та торгівля». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026.
Keywords: чай; чайні напої; класифікація; споживні властивості; харчова цінність; біологічна цінність; асортимент; якість