Розробка генератора QR-кодів на Node.js та MongoDB - Граудін Дмитро Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці генератора QR-кодів з використанням сучасних веб-технологій. Об'єктом дослідження виступає процес створення повнофункціонального web-застосунку для генерації, збереження та управління QR- кодами. У роботі розглянуто особливості формування QR-кодів, архітектуру REST API, а також моделі даних, що реалізуються за допомогою MongoDB. Значна увага приділяється застосуванню Node.js як серверної платформи, використанню Express.js для обробки запитів, а також інтеграції бібліотек для генерації графічних зображень QR-кодів. Описано структуру та логіку веб-інтерфейсу, механізми валідації, збереження та перегляду згенерованих кодів. Розглянуто питання безпеки, продуктивності й можливості масштабування системи Обсяг роботи: Кількість сторінок: 76. Кількість рисунків: 4. Кількість таблиць: 1. Кількість додатків: 3. Кількість джерел: 12.
Development of a QR code generator on Node.js and MongoDB
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: QR-код; генератор; Node.js; MongoDB; REST API; веб-додаток; JavaScript; база даних