Облік і контроль фінансових результатів основної діяльності торговельного підприємства - Чекан Ярослав Ярославович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У кваліфікаційній роботі проведено дослідження теоретичних основ фінансових результатів основної діяльності торговельного підприємства; визначено економічну сутність фінансових результатів, як об’єктів обліку та контролю на торговельному підприємстві; розкрито вплив облікової політики на фінансовий результат основної діяльності торговельного підприємства. Висвітлено організацію та методику бухгалтерського обліку фінансових результатів основної діяльності торговельного підприємства; досліджено організацію та методику управлінського обліку фінансових результатів основної діяльності торговельного підприємства; досліджено особливості розкриття інформації про фінансові результати у фінансовій звітності торговельного підприємства. Розкрито організацію та методику аудиторського контролю фінансових результатів основної діяльності торговельного підприємства; проведено аналіз фінансових результатів основної діяльності торговельного підприємства.
Accounting and control of financial results of the main activity of the trade enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього рівня магістра за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів, 2022.
Keywords: фінансові результати; витрати; доходи; звітність; облік; аналіз; аудит; контроль.