УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЇ - Юрочко Іриней Васильович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі висвітлено теоретичні основи управління соціальною відповідальністю організації. Досліджено управління ФОП Юрочко І. М. соціальною відповідальністю організації «Вантажний автомобільний транспорт». Охарактеризовано світовий досвід управління соціальною відповідальністю бізнесу та надано рекомендації щодо його використання. Запропоновано заходи підвищення ефективності управління ФОП Юрочко І. М. соціальною відповідальністю організації «Вантажний автомобільний транспорт».
Management of the social liability of organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: соціальна відповідальність; управління; ефективність; удосконалення; стратегія; якість вантажних автомобільних перевезень