Автоматизація психологічної підтримки під час війни - Умнова Анастасія Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра складається з: 55 сторінок, 19 рисунків, 3 таблиці, 2 додатків, 23 джерел. У бакалаврській кваліфікаційній роботі розглянуто розробку вебзастосунку для психологічної підтримки користувачів у період воєнного конфлікту. Актуальність теми обумовлена потребою у швидкій та доступній психологічній допомозі для людей, які переживають психоемоційне напруження в умовах стресу та невизначеності. Робота охоплює аналіз предметної області, дослідження існуючих рішень, обґрунтування вибору технологій та реалізацію системи. Вебзастосунок реалізовано з використанням AngularJS, Node.js, MongoDB та RESTful API. Система надає функціонал для реєстрації користувача, ведення щоденника настрою, перегляду ресурсів із психологічною допомогою, запису на онлайн- консультації та спілкування з фахівцем. Запропоноване рішення забезпечує безпеку, масштабованість і зручність використання, що робить його ефективним інструментом підтримки психічного здоров’я під час війни.
Automation of psychological support during wartime
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: психологічна підтримка; вебзастосунок; ANGULARJS; NODE.JS; MONGODB; REST API