Товарознавчі дослідження асортименту і якості фруктово-овочевих консервів для дитячого харчування та особливості їх митного оформлення - Прокопенко Оксана Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
В даній роботі проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку ринку фруктово-овочевих консервів для дитячого харчування в Україні та світі. Представлено класифікацію та характеристику окремих груп фруктово-овочевих консервів для дитячого харчування. Зібрані та узагальнені матеріали, які висвітлюють використання інноваційних технологій та високоцінної сировини у виробництві фруктово-овочевих консервів для дитячого харчування. Вивчено асортимент фруктово-овочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються у роздрібній торговельній мережі м. Львова. Досліджено якість фруктових пюре і соків для дитячого харчування різних товаровиробників. Проведено моніторинг упаковки фруктово-овочевих консервів для дитячого харчування Представлено особливості митного оформлення фруктово-овочевих консервів для дитячого харчування в режимі імпорту.
Commodity studies of the assortment and quality of canned fruit and vegetables for baby food and the peculiarities of their customs clearance
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023
Keywords: споживні властивості; сировина; упаковка; асортимент; митне оформлення; фруктово-овочеві консерви