Санаторно-курортні засоби розміщення Львівщини - Кондратюк Роман Едуардович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі вивчено суть та особливості санаторно-курортних засобів розміщення, узагальнено класифікацію та сучасний стан. Проаналізовано основні показники діяльності підприємств санаторно-курортного господарства Львівщини. Обгрунтовано шляхи удосконалення організації санаторно-курортного господарства та перспективи його розвитку у Львівській області
Sanatorium and resort accommodation facilities in Lviv region
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо професійною програмою "Готельно ресторанна справа" зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: курорт; санаторій; засоби розміщення; модернізація; санаторно курортне господарство