Вдосконалення стратегії комунікацій компанії завдяки застосуванню інструментів product-placement - Устяник Дем’ян Назарович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо сутності, особливостей та різновидів produkt-placement як інструмента стратегії комунікацій. Проаналізовано основні напрями завдання та функції produkt-placement. Узагальнено підходи до вибору видів produkt-placement для компаній на вітчизняному ринку. Проаналізовано значення та види produkt-placement, зокрема візуальний, вербальний та кінестетичний. Виявлено основні тенденції застосування основних видів produkt-placement на вітчизняному ринку. На основі анкетного опитування виявлено переваги щодо видів produkt-placement, та оцінки цього інструмента комунікацій. Розроблено рекомендації щодо напрямів використання produkt-placement компаніями на вітчизняному ринку.
Improving the company's communications strategy through the use of product-placement tools
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: produkt-placement; вербальний produkt-placement; візуальний produkt-placement; кінестетичний produkt-placement