Сучасні тренди у туризмі - Чаус Степан Романович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Практична цінність кваліфікаційної роботи полягає у розробці конкретних рекомендацій для впровадження нових трендів у сфері туризму, що можуть бути корисними для практиків та дослідників у цій галузі. У роботі досліджено теоретико-методологічні основи поняття «тренд» у галузі туризму та передумови його виникнення. Дослідили рівні формування та реалізації трендів у туризмі, від глобальних до локальних, а також механізми їх впровадження. Проаналізували класифікації трендових видів туризму та їх характеристику, що дозволило зрозуміти різноманіття та вплив цих трендів на галузь. Особливу увагу приділено реалізацї сучасних трендів у туризмі, звернувши увагу на світові тренд-ідеї та їх вплив на розвиток туризму. Проаналізували поширення модернізованого туризму на території України, що сприяє адаптації світових тенденцій до місцевих умов, розглянули маркетингові стратегії розвитку туризм-трендів в умовах сучасності, акцентуючи на ефективному просуванні та залученні клієнтів
Modern trends in tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: тренд-ідея; туристичний тренд; модернізований туризм; туризм; просування