Розробка інформаційного сервісу для телемедичної системи - Шубак Олександр Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота викладена на 61 с. 31 рис., 1 табл., 3 додатки, 20 джерел. В сучасному світі, охопленому стрімким технологічним прогресом, питання забезпечення ефективного та доступного медичного догляду стає надзвичайно важливим. Здоров'я нації є однією з найважливіших складових соціального розвитку, і в цьому контексті дистанційний догляд за пацієнтами через хмарні сервіси визначається як ключовий аспект оптимізації медичних процесів. Об'єктом дослідження є розробка та впровадження інформаційного сервісу для дистанційного моніторингу пацієнтів, що відкриває широкі можливості для управління медичними даними, сприяє зменшенню фізичних обмежень та підвищенню якості медичного обслуговування. Актуальність обраної теми визначається швидким розвитком телемедицини, де використання хмарних технологій може стати переломним моментом у покращенні доступності та ефективності медичної допомоги. Метою даної бакалаврської роботи є розробка макету хмарного сервісу для дистанційного догляду за пацієнтами, а також оцінка отриманих результатів з метою визначення його практичної застосовності та ефективності. У результаті дослідження буде представлено розроблений хмарний сервіс, а також проведена об'єктивна оцінка його функціональності та впливу на медичну практику. Здобуті результати сприятимуть визначенню шляхів подальшого розвитку та удосконалення системи, що в свою чергу сприятиме підвищенню якості та доступності медичних послуг.
Development of an information service for a telemedicine system
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: хмарний сервіс; дистанційний догляд; телемедицина; медичні технології; ефективність; доступність; розвиток системи