Вплив глобальних конфліктів на динаміку міжнародної торгівлі та економічне співробітництво - Муханова Анастасія Сергіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто особливості вплив глобальних конфліктів на динаміку міжнародної торгівлі та економічне співробітництво. В першому розділі розглянуто теоретичні основи розвитку міжнародної торгівлі в глобальному середовищі, вплив глобалізаційних процесів на міжнародну торгівлю. В другому розділі представлено вплив глобальних конфліктів на міжнародне середовище. Також конкретизовано вплив поточного конфлікту на економіку країни та аналіз впливу глобального середовища на розвиток міжнародної торгівлі України. В третьому розділі представлено перспективні напрями розвитку міжнародної торгівлі під впливом глобальних змін, визначено пропозиції щодо інтенсивного розвитку міжнародної торгівлі в умовах глобалізації
The impact of global conflicts on the dynamics of international trade and economic cooperation
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Міжнародні економічні відносини” зі спеціальності “Міжнародні економічні відносини”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: глобальні конфлікти; міжнародна торгівля; економічне співробітництво