Особливості формування безбар’єрного середовища для осіб з інвалідністю у туризмі - Ченчак Дмитро Михайлович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Дана робота призначена для вивчення особливостей формування безбар'єрного середовища для осіб з інвалідністю у здійсненні туристичної діяльності. Аналізуються механізми формування безбар'єрного середовища, визначається рівень доступності туристичних продуктів для осіб з інвалідністю, оцінюється роль державних та недержавних організацій у формуванні безбар'єрного середовища для осіб з інвалідністю. Кваліфікаційна робота містить практичні рекомендації щодо покращення доступності туристичних продуктів для осіб з інвалідністю. Це допоможе розширити можливості туристичного ринку та забезпечити комфортний та безпечний відпочинок для всіх категорій громадян.
Features of the formation of a barrier-free environment for persons with disabilities in tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: безбар'єрне середовище; особи з інвалідністю; туризм; доступність; державні та недержавні організації