Управління інвестиційними ризиками - Калічак Петро Миколайович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У даній роботі розкрито теоретично-методологічні засади управління інвестиційними ризиками. Названо основні ризики інвестиційної діяльності Описано технологію та методи управління інвестиційними ризиками. Наведено організаційно-економічну характеристику ТОВ “СОЛУС ЕДЖЕНСІ”. Описано ризики інвестиційної діяльності ТОВ “СОЛУС ЕДЖЕНСІ”, охарактеризованова складові процесу управління інвестиційними ризиками у товаристві. Визначено чинники, що впливають ризики інвестиційної діяльності. Названо суб’єктів управління інвестиційними ризиком у товаристві та проаналізовано найпоширеніші методи управління ними. Наведено шляхи формування ефективного механізму управління інвестиційними ризиками у ТОВ “СОЛУС ЕДЖЕНСІ”. Визначено, що прогнозування та оцінювання середовища функціонування. Визначено та обґрунтовано необхідність ідентифікації та оцінювання інвестиційного ризику у товаристві. Наведено напрями удосконалення методологічного інструментарію управління інвестиційними ризиками в ТОВ “СОЛУС ЕДЖЕНСІ”. Названо складові формування стратегії управління інвестиційними ризиками у товаристві
Investment Risk Management
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; ризик; ризики інвестиційної діяльності; суб’єкти інвестиційної діяльності